BiNaS lokaal

B4 streeft ernaar om BiNaS-lokalen en Sciencevleugels aantrekkelijk in te richten en een positieve stimulans te bieden voor het technische vak, maar ook om de veiligheid van de leeromgeving te waarborgen. 

Inrichting met plafondsystemen

Maatwerk in samenwerken en instructie geven

In groepen aan de slag met ronde werktafels

Veilige schoolpractica

Met onze innovatieve leeromgeving willen we leerlingen uitdagen om actief met techniek aan de slag te gaan, terwijl we tegelijkertijd de hoogste prioriteit geven aan een veilige omgeving om te experimenteren. Veiligheid is voor ons essentieel, zodat leerlingen met vertrouwen kunnen leren en ontdekken. 

Investeert u in technisch kwaliteitsmeubilair, en neemt u daarbij een onderhoudscontract, dan waarborgt u de veiligheid op lange termijn. U kunt uw technieklokalen eenmalig laten keuren door de allround monteurs van B4. Bij een schoolpracticum kan er nog genoeg misgaan, maar aan de installaties en de technische inrichting mag het niet liggen.  

Maatwerk practicum meubilair

Bij B4 begrijpen wij dat elke school unieke behoeften en visies heeft voor de inrichting van de lokalen. Daarom biedt B4 maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke lesmethode en wensen van elke school. Of het nu gaat om de keuze van materialen, de indeling van de ruimte of de functionaliteit van het meubilair, onze expertise zorgt ervoor dat elke school verzekerd is van een inrichting die perfect op maat gemaakt is.  Onder andere door inzet van het flexibele plafondsysteem, zijn de B4 schoolinrichtingen flexibel qua ontwikkeling van leerlingenaantallen en onderwijsopvattingen.

staat u aan het begin van het (opnieuw) inrichten van uw Binas lokalen?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u optimale inrichting.