Schoolmeubilair voor de basisschool en voortgezet onderwijs

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief schoolmeubilair voor de basisschool of het voortgezet onderwijs dat ergonomisch getest én robuust is, bent u bij B4 aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment reguliere schoolmeubelen zoals leerlingensets bestaande uit tafels in verschillende hoogtes en bijpassende stoelen in mooie kleuren of een houtlook. Naast tafels en stoelen hebben we ook verschillende oplossingen voor het opbergen van materialen in handige kastenverrijdbare schoolmeubelen en plafondliften voor een flexibele indeling. En we bieden een uitgebreid assortiment technisch meubiliar zoals brandkasten, zuurkastenwandwerktafels en ronde werktafels.

Schoolmeubelen in lijn met uw onderwijsvisie

Bij het inrichten van lokalen en de materiaalkeuze van het schoolmeubilair houden wij altijd rekening met uw onderwijsvisie. Enkel klassikaal lesgeven bestaat niet meer. En hier moet de inrichting op inspelen: van klassikaal naar groepsgewijs en van project gestuurd naar individueel werken.

Ook maatwerk behoort tot onze mogelijkheden

Wilt u een passend advies wat betreft het schoolmeubilair bij uw onderwijsvorm? Neem dan vrijblijvend contact op met B4. En ook maatwerk behoort tot onze mogelijkheden. Naast de inrichting kijken wij ook naar de sfeer die u wilt uitstralen, zowel voor de lokalen als een aula of studieruimte. Wij denken met u mee en ondersteunen u bij het maken en uiteindelijk installeren van schoolmeubelen en de inrichting passend bij uw onderwijsvisie. 

Meer weten?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.