Schooltafels

B4 biedt een betrouwbaar assortiment van school- en laboratoriumtafels aan. Ze zijn stevig, duurzaam en ontworpen om lang mee te gaan. Met aandacht voor stabiliteit en degelijkheid bieden onze schooltafels een solide oplossing voor het onderwijs. U kunt rekenen op de kwaliteit en functionaliteit van B4 schooltafels, die geschikt zijn voor verschillende leeromgevingen, zoals in het basisonderwijs als het voorgezet onderwijs.  

Wandwerktafels

De positionering in het lokaal en de welke werkzaamheden aan een wandwerktafel, bepalen de indeling. We hebben maatwerktafels en standaard handwerktafels.

Docententafels

De docent bedient de energiezuilen en plafondliften per werkplek, centraal vanaf de docententafel. Veiligheid boven alles. De lengte, hoogte en indeling zijn flexibel in te delen.

Practicumtafels

Schakel met een druk op de knop het gas, elektra en lucht aan om direct aan de slag te gaan met de practica. Inrichting van de practicumtafel en de keuze qua werkblad is naar eigen wens samen te stellen. 

Schooltafels in verschillende uitvoeringen

Bij B4 hebben we een uitgebreid assortiment aan school- en laboratoriumtafels:

  • Handige wandwerktafels die flexibel ingedeeld kunnen worden naargelang uw behoefte en de positionering in het lokaal.  
  • Leerling tafels voor elke leeftijdsgroep, en verkrijgbaar in zes verschillende hoogtes. Deze sets zijn ergonomisch ontworpen. 
  • Docententafels zijn flexibel aan te passen en in te delen volgens de wensen van de leraar of lerares. Ergonomisch ontworpen en in verschillende kleuren leverbaar. 
  • De laboratoriumtafels zijn standaard voorzien van een melanine toplaag die krasvast is. De tafels zijn stapelbaar, opklapbaar en in verschillende afmeting verkrijgbaar. Ook leverbaar met wielen voor het eenvoudig inrichten.  
  • Voor practicumlokalen zijn er ronde werktafels leverbaar. Deze tafel zijn robuust en chemicaliën resent. 

Maatwerk schooltafels die passen bij uw onderwijsvisie

Afhankelijk van uw onderwijsvisie stemmen we de inrichting en de materiaalkeuze van de schooltafel en/of labtafel met u af. De inrichting moet inspelen op uw manier van lesgeven. Van klassikaal naar groepsgewijs en van project gestuurd naar individueel werken.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ronde werktafels

Robuuste en chemicaliën resistente ronde werktafels zijn een mooie en speelse manier om een Technasium of BiNaS lokaal in te richten. Het samenwerken wordt gestimuleerd. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en samenstellingen

Schooltafels

De schooltafels hebben een krasvaste toplaag, zijn stapelbaar of opklapbaar en in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. Met vierpoten of een U-profiel. Ook leverbaar met wielen. Het lokaal is zo in te richten in de gewenste werkvorm.

Maatwerktafels

Aan een eilandtafel of werktafel kunnen leerlingen staand of zittend werken. De huisstijl van de school of een sfeer van een lab kan terugkomen in de kleurstelling en vorm van een practicumtafel. Er is veel mogelijk, dus bespreek de opties met B4.

Vragen of advies nodig over het assortiment tafels?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.