B4 projectbegeleiding

Het vernieuwen of bouwen van een technieklokaal is ons specialisme. We weten wat erbij komt kijken om een BiNaS vleugel in te richten. Die ervaring kunnen scholen inzetten. Zodat niemand het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Dat bespaart tijd en dus kosten. Ons toegewijde team is betrokken, nauwkeurig en hecht groot belang aan de best passende inrichting en veilig werken met techniek door leerlingen. We zijn pas tevreden wanneer alles volgens afspraak verloopt en alles goed functioneert. B4 heeft een team klaarstaan van engineers, werkvoorbereiders, interieurbouwers, elektromonteurs en service monteurs. Dit biedt scholen en bedrijven flexibiliteit, efficiënte en kwaliteit.

Stappenplan voor grip op planning en budget

Voor renovaties en nieuwbouw in scholen is zorgvuldige voorbereiding en samenwerking essentieel. B4 biedt diverse vormen van ondersteuning voor een geslaagd projectverloop, mede door onze technische expertise.  Omdat we dagelijks zien wat er komt kijken bij het inrichten van techniek lokalen, helpt ons stappenplan scholen om niets te vergeten en tijdens het proces alle betrokken partijen op een lijn te hebben. Opleverpunten zijn dan ook zeldzaam bij dit stappenplan. 

Inrichten op de toekomst

We begrijpen de uitdagingen van scholen in het aantrekken en behouden van leerlingen, onze rol binnen projectgroepen voor schoolinrichting en technieklokalen is van grote waarde. We denken mee over de optimale invulling van ruimtes. 

Ervaringsdeskundige als partner tijdens project

B4 hanteert een gestructureerd stappenplan voor soepele renovatie- en nieuwbouwprojecten in basis- en voorgezet onderwijs. Bij aanbestedingen stellen we o.a. het programma van eisen en de bestektekingen op. Samen met u kijken we naar onderwijsmethoden, schoolontwikkelingen en kwaliteitseisen voor meubilair, voor consistentie in leveranciersvraag en vergelijkbare offertes.  

Vragen of advies nodig?

Neem contact om uw renovatie of nieuwbouw project direct goed te starten.