Onderhoud is behoud

Als u ergens kunt besparen in uw begroting dan is dat wel via deze post. Regelmatige controle en klein onderhoudswerk verlengen de levensduur van uw installaties en technisch meubilair. Met een zorgvuldig onderhoud reikt de levensduur van uw installaties en technisch meubilair absoluut verder dan de afschrijvingstermijnen.

Onze periodieke controles zijn een garantie voor zekerheid en scholen zijn enthousiast over onze aanpak. De ervaren monteurs adviseren niet alleen bij slijtage en schade, maar ook bij verkeerd gebruik en vandalisme. B4’s gecertificeerde E+W-installateurs voeren standaard keuringen uit als onderdeel van het vaste, geïndexeerde abonnement. Hierin zijn ook kleine reparaties inbegrepen. Veiligheid staat bij ons voorop, en onze klanten ervaren dat het onderhoud in betrouwbare handen is. 

Met trots zijn we marktleider in keuringen en onderhoud voor educatieve instellingen, met meer dan 600 middelbare scholen als tevreden klanten.  

Neem contact op met onze technische adviseurs voor een vrijblijvende afspraak. Een grondige keuring dient als basis voor ons onderhoudscontract, waarbij u precies weet wat de status is van uw apparatuur en meubilair.  

Doormeten, testen en veilig werken

Onderhoudscontracten zijn gebaseerd op een grondige jaarlijkse check-up.

Normen & richtlijnen

B4 hanteert de volgende normen en richtlijnen bij onderhoud:

  • NEN 1010 Elektrotechnische laagspanningsinstallaties
  • NEN 1078 Gasinstallaties tot 500 mbar
  • NEN 1006 Algemene Voorschriften voor leidingwaterinstallaties (AVWI-2002)
  • NEN 3140 Bedrijfsvoering elektrotechnische installaties
  • Arbowet
  • NPR 4500 voor correcte plaatsing

Ook kosten besparen

Neem contact met ons op en wij helpen u met het onderhoud uw installaties.