TOA Ruimte

Bij B4 Technisch Meubilair begrijpen we het belang van een goed uitgeruste TOA (Technisch Onderwijs Assistent) ruimte voor een middelbare school. Deze ruimte vormt het hart van technisch onderwijs en experimenten, waar leerlingen hun praktische vaardigheden ontwikkelen en ontdekken. Ons team van experts staat klaar om uw TOA ruimte te transformeren tot een inspirerende, efficiënte en functionele omgeving.

Hoe willen uw TOA's werken?

Een TOA ruimte is maatwerk. We stemmen de inrichting af met de teamleden die er komen te werken. Een doorgeefzuurkast of juist niet, een balie, afzuiging en de opslag van chemicaliën. Alle elementen nemen we mee in het ontwerp. 

Efficiënt de ruimte gebruiken

Onze ontwerpen maximaliseren de opslagruimte en de werkruimte, waardoor de efficiëntie van uw TOA ruimte wordt gemaximaliseerd. We optimaliseren met een slimme inrichting het gebruik van de ruimte.

Veilig en functioneel

Ons team van experts denkt met u mee om de TOA ruimte veilig in te richten. Brandkasten, chemicaliën opslag en afzuiging zijn belangrijke aandachtspunten. Naast comfortabel, ergonomisch en fijn werken.

Duurzame inrichting en materialen voor het meubilair

Bij een BiNaSk lokaal  is de inrichting van de TOA ruimte van cruciaal belang voor een veilige en efficiënte leeromgeving. De inrichting en het meubilair moeten jaren meegaan. Dus zijn er belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

  • Veiligheid voor leerling, docent en TOA
    Veiligheid staat altijd voorop. We zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelen zoals een goed en georganiseerde chemicaliënopslag, optimale afzuiging en een goed onderhoud van alle installaties
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
    B4 biest materialen die duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. De werkbladen zijn bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen. Dit verlengt de levensduur van de inrichting, en draagt bij aan een gezonde en hygiënische omgeving.

TOA ruimte inrichten?

Neem contact met ons op en samen zorgen we voor de optimale inrichting.