Brandmeldinstallatie – brandmeldcentrale

Het is belangrijk om een goed brandbeveiliging systeem te hebben om de veiligheid van u en uw medewerkers te kunnen waarborgen. Bij B4 hebben we een gecertificeerde brandmeldinstallatie. Deze brandmeldinstallatie meldt zo snel mogelijk waar er brand is in het gebouw. Hierna worden er via de brandmeldcentrale andere beveiligingsinstallaties aangestuurd zoals ontruimingsalarmsystemen, liften en/of blusinstallaties. Want hoe sneller een brand bekend is, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en brandschade te beperken.

Brandbeveiliging: gecertificeerde aanleg en onderhoud

Het is belangrijk dat uw brandmeldinstallatie volgens de juiste manier wordt aangelegd en wordt onderhouden. Bij het installeren van uw brandmeldcentrale werken wij volgens de laatst geldende normen voor brandmeldinstallaties. Volgens deze methode installeren houdt in dat de installatie gecertificeerd wordt. Door middel van een certificaat van het Nationaal Centrum voor Preventie is de goede aanleg en het onderhoud van uw brandmeldinstallatie gewaarborgd.

B4: de ervaren specialist

Het is belangrijk dat uw brandmeldcentrale op het cruciale moment werkt. De brandweer en de verzekering vinden dit belangrijk. Maar hoe kunt u hier zeker van zijn? De levering en het onderhoud van een brandmeldinstallatie en brandmengpaneel is werk voor ervaren specialisten. Wij zijn zo een ervaren specialist! Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.