Computernetwerk – datanetwerken aanleggen voor uw bedrijf

Wilt u een netwerk laten aanleggen voor uw bedrijf door een professionele partij? Dan bent u bij B4 aan het juiste adres. In de moderne kantooromgeving worden bekabelingsstructuren gebruikt. Bij deze wijze van bekabelen wordt naar alle mogelijke werkplekken bekabeling geïnstalleerd, zodat u bij uitbreidingen en/of aanpassingen van de werkplekken altijd voldoende aansluitingen tot uw beschikking heeft.

De door ons gebruikte bekabelingsstructuur wordt niet alleen gebruikt voor datacommunicatie maar tevens voor aansluiten van alle andere gebruikte apparatuur. Er kan één netwerk aangelegd worden voor zowel uw computernetwerk als uw datanetwerken en telefoonverkeer.

B4 denkt graag met u mee

B4 maakt de bestektekening voor de kantooromgeving, nadat uw wensen en eisen met betrekking tot uw computernetwerk en/of datanetwerken zijn besproken. Gaat u voor flexibele werkplekken of voor vaste werkplekken? Dit alles is van invloed op hoe de bekabeling en aansluiting gerealiseerd moeten worden. B4 denkt met u mee voor het aanleggen van het netwerk voor uw bedrijf. Ook dragen we graag oplossingen aan om het volledige netwerk optimaal aan te sluiten, passend bij uw manier van werken.