Hyperion Lyceum – Amsterdam

“Bij de aanvang van een nieuw project, grijp ik altijd terug op leveranciers waar ik tijdens andere projecten prettig mee heb samengewerkt. B4 is één van die partijen,” aldus Ralph van Gastel. “De professionaliteit van een leverancier, de begeleiding tijdens een traject, het kunnen leveren van maatwerk en de veiligheid in de lokale kunnen garanderen is een vereiste voor mij. Ook in het project voor Hyperion. B4 voldeed aan die eisen en kon de opdracht voldoen binnen het gestelde budget.”

Verhuizing voorbereiden en op lokatie inrichten en installeren

B4 heeft Hyperion geholpen om de BiNaSk-vleugel klaar te maken voor de verhuizing. En zorgde op de nieuwe locatie voor het aansluiten van de installaties en inrichten van de science-lokalen. Het science-lokaal is een groot studielab geworden. Een ruime open plek waar leerlingen nu uitgedaagd worden om te gaan onderzoeken en leren van elkaar.

“Één aanspreekpunt bespaart tijd en geld”

“Een science-lokaal goed inrichten is vrij complex, in die mate van complexiteit is B4 onderscheidend. Ze waren een goede intermediair voor mij, tussen wensen van gebruikers en mogelijkheden in uitvoering. En de oplossing die ze boden voor het herstellen van beschadigde tafels, was zeer professioneel. Evenals de druk die ze uitvoerde bij toeleverancier om te zorgen voor een tijdige levering. Ben erg tevreden! En raad B4 zeker aan.”

"B4 is een bedrijf waar ik graag mee samenwerk"

Ook maatwerk nodig?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.