Linge College – Tiel

Aandacht voor het voortraject scheelt een hoop werk bij het inrichten

De docenten van het Linge College uit Tiel hadden specifieke ideeën over de inrichting van de technieklokalen. Zo wilden zij dat het kabinet in verbinding stond met de leslokalen. Tevens moest er de mogelijkheid zijn om zowel praktijk als theorieles in hetzelfde lokaal te geven.

B4 heeft deze wensen vertaald in een concreet plan voor de inrichting van de 4 lokalen en 2 kabinetten. Alles werd vooraf in kaart gebracht zodat de technieklokalen binnen de planning en het budget zijn opgeleverd. Juist omdat we in het voortraject veel aandacht gaven aan het definitieve ontwerp en de uitvoering daarvan.

Soepel verloop zonder ruis in communicatie

De werkvoorbereiding kon tijdig opstarten en de samenwerking met de huisinstallateur verliep optimaal omdat zij aan de hand van het B4 engineeringsplan precies wisten waar de installaties en aansluitingen moesten komen. Wij leverden vervolgens het meubilair en sloten de technische meubels aan. Om de flexibiliteit te borgen zijn Flexpoints geïnstalleerd en werken de docenten met een mobiele zuurkast.

Het eindresultaat was dat de docenten hun wensen terugzagen in de inrichting van de lokalen en dat het project samen met de school en de installateur is opgeleverd zonder extra kosten.

Ideeën van leraren vertaald naar de inrichting

Ook zo smanewerken?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.