Lingecollege Technasium – Tiel

De samenwerking is goed en plezierig geweest

De samenwerking geeft zekerheid en vertrouwen

“Als ik terugdenk aan de samenwerking om één groot Bèta lab samen te realiseren, is het goed en plezierig geweest. Wat ze beloven maken ze waar. Dat geeft zekerheid en vertrouwen. Zowel de samenwerking met de installateurs op de werkvloer als de mannen op kantoor. Als er wijzingen waren tijdens de uitvoering verliep dit soepel. Je hoefde er niet over in te zitten dat er bij de oplevering lijken uit de kast zouden komen. De lijst met opleverpunten was dan ook niet lang. Enkel een paar kleine dingen en bouwmaterialen die vanwege Corona-sluitingen vertraagd waren”, aldus Lyckle Kingma die als bijnaam ‘Bouwheer’ had bij de bouw van het nieuwe Lingecollege in Tiel.

Wat B4 doet, doen ze goed

“B4 is niet goedkoop, maar ze zijn wel goed – gaf een collega aan. En dat klopt, kijkend naar de verhouding in prijs en kwaliteit gecombineerd met het gebruiksgemak van het meubilair. De samenwerking tijdens de nieuwbouw en tijdelijke inrichting van onze MAVO verliep naar tevredenheid. Dat gaf mede de doorslag om met B4 in zee te gaan voor de nieuwbouw. Enige verbeterpunt is dat ze proactief hadden moeten zijn in de samenwerking met de huisinstallateur. Maar je ziet dat ze het voorwerk, leveren en afmonteren echt goed in de vingers hebben.”

Reinier Wolf – Manager Facilitair, huisvesting en ICT – voegt hier nog aan toe: “Ik merkte tijdens de implementatie, toen ik aanschoof om samen met Lyckle het project op te pakken, dat je echt een vakman in huis hebt. We hebben ook meubels en materialen hergebruikt, wat goed is uitgevoerd door B4. Het heeft tot een besparing geleid en is uiteraard goed voor het milieu. Nu de ruimte in gebruik is, hoor ik terug dat het lab als prettig wordt ervaren door leraren en leerlingen.”

Wat ze beloven maken ze waar

Ook maatwerk nodig?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.