Merlet College Cuijk

Streven naar perfectie en een hoge kwaliteit als uitgangspunt

Het Merlet college is met 900 leerlingen in de zomer van 2017 verhuisd naar een prachtige nieuwbouw locatie, uitkijkend op de Maas. B4 heeft de BiNaSk vleugel ingericht en geïnstalleerd. Enkele meubelen van de oude locatie hebben we verhuisd en passend gemaakt voor de nieuwe locatie. Marco Mikkers is enthousiast over de samenwerking met B4. Het projectteam van TOA’s en docenten had al scherp wat ze wilden. We hebben geholpen de wensen te vertalen naar een bestek en definitief plan. Vooral het bieden van alternatieven werd gewaardeerd. In het voortraject hebben we een overzicht gemaakt van de diverse oplossingen in de markt passend bij de wensen van het Merlet College. “Dat was essentieel voor ons. We zochten een expert die de bestektekening kon maken voor de lokalen, en verstand had van het inrichten en installeren van BiNaSk lokalen. Door deze intensieve voorbereiding, konden we vaart maken tijdens de bouw. Nu bij oplevering ervaar ik de hoge kwaliteit van het meubilair. Alles is netjes afgewerkt en is makkelijk bedienbaar. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de prijs-kwaliteit verhouding.”

Alert blijven en oplossingen aandragen

Tijdens het project hebben we nauwelijks contact gehad met de heer Mikkers. “Dat is een goed teken”, aldus de heer Mikkers. We hielden het proces zelf scherp in de gaten. En boden oplossingen voor mogelijke problemen die we voorzagen. Zoals voor de specifieke wens om vier gaskranen in een plafondsysteem te plaatsen. De gasveer moest hiervoor aangepast worden om het systeem goed werkend te krijgen. Daar sprak voor de heer Mikkers veel vertrouwen uit. Andere klaslokalen heeft de school met eenzelfde projectaanpak ingericht: Alles aanbesteed bij één partij inclusief het aansluiten van de meubels en de benodigde installaties. En een expert zoals B4 mee aan de tekentafel.

“We zochten een expert die een bestektekening kon maken voor de lokalen, en verstand had van het inrichten en installeren.”

Ook maatwerk nodig?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.