Nieuw gedeelte ISA ingericht met werkeilanden  

Passend in stijl van bestaande lokalen

 

Geen witte steriele lokalen, maar een natuurlijke uitstraling

Om ruimte te geven aan de groei van de school heeft de International School of Amsterdam in Amstelveen een complete vleugel aangebouwd. De school wil in het nieuwe gedeelte de stijl en inrichting van de het bestaande complex laten doorlopen. Ook het materiaal van het meubilair moet overeenkomen. 

De lokalen zijn niet steriel geworden. Door de keuze voor een zwart werkblad en beuken kasten, oogt het lokaal natuurlijk en geeft het een warme uitstraling. De eilanden zijn ruim opgezet voor voldoende loopruimte. De kasten tegen de wand, in lijn met de zuurkast, maken dat de ruimte in het lokaal optimaal benut is. Hierdoor ervaar je een ruim lokaal en kunnen roltafels eenvoudig tussen de werkplekken doorrijden.  

Het lokaal biedt ruimte aan praktijk lessen en theorie, door de combinatie van een klassikale indeling en de werkeilanden achterin het lokaal. 

 

 

ook uitbreiden?

De website van B4 maakt gebruik van functionele en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van www.b4technischmeubilair.nl. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen, maar zijn nodig om de website goed te laten functioneren. De social media cookies van derden verzamelen mogelijk ook gegevens buiten de website van B4. Door op accepteren te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan deze website. Meer weten over deze cookies? Klik dan op info.