Dr. Moller college / Walewyc Waalwijk

B4 is voor ons de specialist qua inrichting en veiligheid van BiNaSk lokalen

De twee middelbare scholen, Dr Moller College en Walewyc in Waalwijk, zijn in 2014 verhuisd naar één nieuw schoolgebouw. De scholen hebben ieder een aparte ingang en beschikken over eigen lokalen. De praktijkvleugel, sporthal en aula zijn voor gezamenlijk gebruik. B4 heeft het bestek getekend voor de BiNaSk lokalen, en heeft de inrichting en installatie van het meubilair verzorgd.

“De installateur van de bouw heeft volgens het bestek van B4 alles aangelegd. We hebben B4 als specialist meegenomen in het complete bouwtraject. Die kansen hadden we nu bij nieuwbouw, dus daar hebben gebruikt van gemaakt. Alles is hierdoor perfect gelopen, dat bewijst het eindresultaat. Er is niets dat niet op de goede plek zit. In recordtijd is alles aangesloten en geïnstalleerd. Dit kon enkel omdat het bestek zo nauw aansloot met de gewenste indeling van de lokalen. Dit is echt een sterke kant van B4. We hebben hen in een vroeg stadium betrokken, om gebruik te maken van hun knowhow. B4 kijkt verder dan het leidingwerk. Ze denken mee in het totale plaatje, naar een lokaal dat veilig en werkbaar moet zijn”, aldus de heer Leijtens.

"Alles sloot perfect aan, dankzij de bestektekening en knowhow van B4"

"Met B4 wil ik graag een langdurige relatie aangaan”

“Voor de inrichting van een lokaal is het voor mij van belang dat ik samenwerk met een leverancier die meedenkt, die zijn ervaring inzet in het voordeel van ons, die bereid is zich flexibel op te stellen, oplossingsgericht denkt en het budget bewaakt. Al deze eisen of wensen van mijn kant, heb ik teruggevonden in B4. Wat mij betreft een bedrijf dat uitnodigt om een langdurige relatie mee aan te gaan, door hun prettige manier van samenwerken!”

Ook maatwerk nodig?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.