Kompaan College – Zutphen

Je weet wat je aan elkaar hebt dankzij het vaste team waarmee je werkt

Zonder aarzeling een probleem aanpakken

Voor de nieuwbouwlocaties in Zutphen (oplevering eind 2023) en Vorden (oplevering eind 2024) zochten we één partij voor de inrichting van de BiNasK lokalen. ICS begeleidt ons tijdens beide nieuwbouw trajecten. B4 kwam als beste uit de tender.

Ik waardeer de snelle reactie van B4 en hun vermogen om zonder aarzeling een probleem aan te pakken, wat resulteerde in directe actie zonder onnodige discussies. We kwamen op een bepaald moment voor een keuze te staan, die extra kosten met zich zouden meebrengen. B4 dacht mee en schakelde snel om vervolgens te leveren wat nodig was. Niet alles liep 100% vlekkeloos. De communicatie met de installateur en het opvolgen van problemen kon soms beter. Maar het was geen onwil, dat heb ik echt wel zo ervaren. Het scheelt ook dat ze werken met een vast team van monteurs en een vaste projectleider. Je weet wat je aan elkaar hebt.

Precisie en vakmanschap om duurzaam in te richten

We hebben twee WING systemen van andere locaties hergebruikt vanuit oogpunt van duurzaamheid. Ik was onder de indruk van de precisie waarmee dit werd uitgevoerd door B4. Deze werkzaamheden namen meer tijd in beslag dan gedacht.

Ik heb gemerkt tijdens de samenwerking dat B4 goed meedenkt, ze bieden alternatieven en geven aan wat de consequenties van keuzes zijn. Dit zorgt dat je kiest voor datgene wat het beste past bij de wensen die we samen met de gebruikers (docenten en leerlingen) voor ogen hadden.

En de verbeterpunten van Zutphen, nemen we mee in de voorbereiding om Vorden zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Dus tevredenheid over de samenwerking heeft zeker de overhand.

B4 blinkt uit in het oplossingsgericht ontwerpen

Ook zo samenwerken?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.