Van Maerlant & Bossche Vakschool – Den Bosch

Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende afwerking

De robuustheid van de materialen heeft de doorslag gegeven

Bij de selectie van een leverancier voor technisch meubilair bij Van Maerlant  en de Bossche Vakschool is kwaliteit en veiligheid voor ons essentieel. Na grondig onderzoek van docenten en toa’s en het bezoeken van diverse scholen, kwam B4 als beste keuze naar voren. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit en uitstekende afwerking van hun meubilair. Hoewel niet de meest voordelige optie, compenseert de hoogwaardige kwaliteit van hun producten ruimschoots  de prijs.

Het lokaal ademt een sfeer uit waar praktisch gewerkt kan worden

Een belangrijk aspect dat ons overtuigde om met B4 samen te werken, was de flexibiliteit die zij boden met betrekking tot de inrichting van onze lokalen. Het actief meedenken in alternatieven en passende oplossingen voorleggen. Zoals een doorgeefzuurkast in de lokalen i.p.v. een losse zuurkast. Nu staat de docent niet meer met zijn rug naar de leerlingen toe tijdens een demo. Ook het concept van flexpoints, dat voorkomt dat leerlingen voorwerpen in kraantjes kunnen stoppen, en tegelijkertijd docenten in staat stelt om de praktijkactiviteiten overzichtelijk te volgen.

De openheid en flexibiliteit, dragen bij aan een prettige wisselwerking

Uitdagingen gingen ze niet uit de weg

Wij zouden de samenwerking met B4 zeker aanraden aan andere scholen. We zijn zeer tevreden over de ondersteuning die we hebben ontvangen. Ondanks de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd om de strakke planning te halen. Deels door personeelsgebrek of ontbreken van onderdelen. Echter, B4 heeft altijd adequaat gereageerd en heeft zich ingespannen om alles tijdig op te leveren. Het eerste onderhoud dat we door B4 hebben laten uitvoeren tijdens de afgelopen voorjaarsvakantie is naar tevredenheid verlopen, wat ons vertrouwen in hun diensten versterkt heeft. Het werken met B4 was echt plezierig. Er is een duidelijke klik met de monteurs en projectleider Klaas Zuurman. De openheid en flexibiliteit die zij tonen, dragen bij aan een prettige wisselwerking.

Ook maatwerk nodig?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.