Montessori College Twente – Hengelo

Er wordt goed geluisterd en ook volop meegedacht

Het was heel prettig dat we B4 al kenden 

“B4 is onze vaste partner voor het onderhoud van de BiNaSk lokalen. Inmiddels waren die lokalen twintig jaar oud en toe aan vernieuwing. We hebben drie partijen uitgenodigd om op basis van het Programma van Eisen een ontwerp plus offerte te maken. Het ontwerp van B4 bleek het beste te passen. Zij hadden heel goed geluisterd naar de wensen van de sectie en dat vertaald naar een gedegen plan. Het mooie was dat ze een deel van het meubilair wilden hergebruiken voor inrichting van het leerlingenlab, zodat we daar geen nieuw meubilair hoefden aan te schaffen. Daar was goed over nagedacht. En dat B4 de lokalen al kende, maakte het natuurlijk ook makkelijker.”

Ze zijn kundig en leveren kwaliteit

“We hadden acht weken rond de zomervakantie gepland om dit project te realiseren. B4 heeft alles binnen de afgesproken termijn gedaan. Ook qua budget. We hebben onderweg niet voor onverwachte verrassingen gestaan, de goede voorbereiding heeft daar zeker aan bijgedragen. In het voortraject blinkt B4 echt uit in meedenken en oplossingsgericht ontwerpen. Tijdens de uitvoering hebben ze ons volledig ontzorgd. Ze maken waar wat ze zeggen, dat is heel belangrijk. Ze zeiden: we gaan er een fantastisch project van maken en dat hebben ze ook gedaan.

De communicatie was goed, we werden voortdurend op de hoogte gehouden. Ook de afstand tussen Giessen en Hengelo was totaal geen probleem. We gaan de komende zomervakantie met de sectie beeldende vorming weer een nieuw project met B4 realiseren. Een groter compliment is niet denkbaar.”

B4 blinkt uit in het oplossingsgericht ontwerpen

Ook zo samenwerken?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.