Yuverta MBO school nieuwbouw – Dordrecht

B4 heeft steeds proactief dingen opgepakt

B4 was coulant toen de aannemer zijn deadlines niet haalde

“Yuverta heeft in het verleden al meer samenwerkingen gehad met B4. Voor mij was dit de eerste keer,” vertelt Martin van de Sande. Hij was interim projectleider voor de nieuwbouw van Yuverta MBO in Dordrecht en Roermond waar B4 de BiNaSk- en technieklokalen mocht realiseren. Later kwam daar ook de verbouw van twee BiNaSk-lokalen voor Yuverta Klaaswaal bij.

“Voor de opdracht in Dordrecht was Klaas de projectleider vanuit B4. Met hem heb ik heel prettig samengewerkt. We hadden te maken met een aannemer die zijn deadlines niet haalde – de oplevering werd steeds naar achteren geschoven. Tegen de tijd dat het gebouw in gebruik genomen werd, stonden het geraamte en de meubels er. Maar er moest nog veel gebeuren. B4 is heel coulant geweest en heeft hard gewerkt om de technieklokalen af te krijgen.”

Het geleverde materiaal ziet er heel goed uit

“Heel tevreden, dat is de eindconclusie als het gaat over de samenwerking met B4. Het geleverde materiaal is prima, het ziet er allemaal heel goed uit. Kleine mankementen (een ontbrekend dopje onder een kruk, een tafelpoot die net iets te kort is) worden direct opgelost. Ook in de communicatie en bereikbaarheid zijn ze heel alert geweest. Omdat ik als externe projectleider vier projecten tegelijk had, kon ik niet bij elk overleg zijn. Daardoor ontstond er weleens onduidelijkheid. En soms was een overleg niet haalbaar vanwege de fysieke afstand. B4 heeft steeds teruggekoppeld op de juiste momenten en proactief dingen opgepakt. Die samenwerking is dus heel goed gegaan.”

Kleine mankementen werden direct opgelost

Ook zo samenwerken?

Neem contact met ons op en samen helpen wij u met de klaslokaal inrichting.